Εταιρεία

Η εταιρεία DB Tech (Design & Building Technology) by Dionysios Bonikos ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2008. Βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι να προσφέρει πρωτοποριακές και συγχρόνως βιώσιμες λύσεις τόσο σε επίπεδο μελέτης όσο και σε επίπεδο κατασκευής έργων.
Στόχος της εταιρείας αποτελεί η σχεδιαστική πρωτοτυπία, η λειτουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η κατασκευαστική ποιότητα μιας ευρείας γκάμας έργων όπως κατοικίες, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, καταστήματα, ανακαινίσεις, ανακατασκευές κ.α.
Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών του πελάτη μέσω της παρουσίασης εναλλακτικών σεναρίων με ευαισθησία στο περιβάλλον και τις βιοκλιματικές επιλογές αλλά και με το δυνατό χαμηλότερο κόστος.
Αυτό επιτυγχάνεται με την τήρηση των βασικών αρχών σχεδιασμού όπως της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής αλλά και με τη διαρκή αναζήτηση νέων σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών φιλικά προς το περιβάλλον. Βασικό κριτήριο σχεδιασμού είναι η βιωσιμότητα από οικονομικής, αλλά και τεχνικής πλευράς της προτεινόμενης λύσης σύμφωνα με την αρχή του ‘optimum design’.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς επιβάλλουν:

  • Σύνθετες τεχνολογικές λύσεις
  • Μεγάλη ταχύτητα υλοποίησης
  • Άριστη ποιότητα
  • Πλήρη τεκμηρίωση υλοποίησης και παροχής υπηρεσιών
  • Σεβασμό και προστασία του περιβάλλοντος

Η DB Tech ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτές τις απαιτήσεις εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης έργων που διασφαλίζουν την προσέγγιση της ολοκληρωμένης λύσης. Η DB Tech έχει τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένης λύσης ‘με το κλειδί στο χέρι’, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την αποπεράτωση του έργου και τη συντήρησή του. Designing the present, Building the future’ είναι το σύνθημά μας.

ΟΜΑΔΑ

Διονύσιος Μπονίκος
CEO - Beng MSc Πολιτικός Μηχανικός
Ρούσα Κλάδη
Τεχνολόγος Μηχανικός Έργων Υποδομής
Σοφία Καμπιώτη
Διακοσμήτρια
Ανδρέας Ταβουλάρης
Μηχανολόγος Μηχανικός
Μαριλένα Καμπιώτη
Αρχιτέκτων Μηχανικός
FOLLOW
Facebook Twitter
elen